Despre AdaptCo

Această perioadă este una plină de schimbări, în care dinamica forței de muncă a crescut foarte mult și nesiguranța în business este din ce în ce mai mare. România este țara UE cu cea mai mică pondere de angajați care muncesc de acasă. Mulți angajați fac față cu greu stresului generat de un cumul de factori noi precum pandemia de COVID-19, schimbările majore din economie sau distanțarea socială . Acest lucru se poate răsfrânge în calitatea rezultatelor și a interacțiunilor cu colegii.  Ca urmare, adaptabilitatea la situații noi a deveni o trăsătură din ce în ce mai apreciată de angajatori. 

Adaptco este un instrument de testare și evaluare cu ajutorul căruia se poate stabili gradul de adaptabilitate al unei persoane sau al unei echipe.

 

AdaptCo s-a născut din dorința de a veni în sprijinul angajatorilor și al angajaților deopotrivă. L-am lucrat cu specialiști psihologi și experți în statistică cu o vastă experiență în piața de muncă din România. Pentru validare a fost folosit un eșantion reprezentativ  de aproape 1000 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani.

Este un instrument care poate fi folosit atât la selecția de personal, cât și pentru evaluările periodice. AdaptCo arată nivelul de adaptabilitate atât pentru fiecare persoană în parte cât și per echipa.

Contextul în care majoritatea companiilor își desfășoară în prezent activitatea a fost influențat de o serie de schimbări importante (evoluția rapidă a tehnologiei, automatizările, restructurările, globalizarea piețelor, mobilitatea angajaților și pandemiile). 

Aceste schimbări rapide au făcut ca organizațiile să caute angajați versatili, care se pot adapta rapid, care pot performa în medii volatile și care pot tolera ușor incertitudinea. O dată cu apariția acestei nevoi în mediul de afaceri, au apărut și noi concepte legate de gestionarea resurselor umane, cum ar fi adaptabilitate, agilitate sau flexibilitate, dar care nu au fost studiate științific suficient de mult.

 

Afacerea ta are nevoie de o nouta metoda de evaluare a angajatilor tai?